Contact

Telefoon

U kunt de CCMO bereiken op 070 340 6700 van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

Ook is het mogelijk een terugbelverzoek te sturen naar frontoffice@ccmo.nl. Geef in uw e-mail kort en duidelijk aan waar het over gaat, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld door een van onze medewerkers.

Let op: Dit e-mailadres is echter niet bedoeld voor schriftelijke vragen. Die kunt u sturen naar een van de hieronder genoemde e-mailadressen.

E-mail

Om e-mails op een efficiënte manier te kunnen afhandelen hanteert de CCMO verschillende e-mailadressen.

Let op! Wij vragen u om uw e-mail naar slechts één van de volgende e-mailadressen te sturen. Stuur uw e-mail dus niet naar meerdere e-mailadressen tegelijk. Dit kan leiden tot een vertraagde afhandeling.

Kies het e-mailadres dat het beste bij uw situatie past:

Sociale media

Postadres

Centrale Commissie Mensgebonden Onderzoek (CCMO)
Postbus 16302
2500 BH Den Haag

Bezoekadres

Het bezoekadres van de CCMO is:
Parnassusplein 5
2511 VX  Den Haag

De CCMO is gevestigd in het gebouw van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (De Resident). Het pand ligt vlakbij het Centraal Station van Den Haag. U dient zich te melden bij de receptie (legitimatie verplicht).  

Vanaf het Centraal Station kunt u het VWS-gebouw lopend bereiken  (5 minuten).

Wilt u met de auto komen? Volg dan de A12 richting Den Haag Centrum (afrit 2). U kunt uw auto parkeren in een van de parkeergarages nabij het centrum, of in de parkeergarage van het VWS-gebouw (Helicon). De CCMO beschikt niet over eigen parkeerruimte.

Centrale Commissie Mensgebonden Onderzoek (CCMO)