Contact

Telefoon

Let op: Als gevolg van de coronamaatregelen is de CCMO voorlopig niet direct telefonisch bereikbaar. Is het noodzakelijk dat u toch een van onze medewerkers telefonisch te spreken krijgt? Stuur dan een terugbelverzoek naar frontoffice@ccmo.nl. Geef in uw e-mail kort en duidelijk aan waar het over gaat, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld. Dit e-mailadres is echter niet bedoeld voor schriftelijke vragen. Die kunt u sturen naar een van de hieronder genoemde e-mailadressen.

070 340 6700

E-mail

Om e-mails op een efficiënte manier te kunnen afhandelen hanteert de CCMO verschillende e-mailadressen.

Let op! Wij vragen u om uw e-mail naar slechts één van de volgende e-mailadressen te sturen. Stuur uw e-mail dus niet naar meerdere e-mailadressen tegelijk. Dit kan leiden tot een vertraagde afhandeling.

Kies het e-mailadres dat het beste bij uw situatie past:

Sociale media

Postadres

Centrale Commissie Mensgebonden Onderzoek (CCMO)
Postbus 16302
2500 BH Den Haag

Bezoekadres

Het bezoekadres van de CCMO is:
Parnassusplein 5
2511 VX  Den Haag

De CCMO is gevestigd in het gebouw van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (De Resident). Het pand ligt vlakbij het Centraal Station van Den Haag. U dient zich te melden bij de receptie (legitimatie verplicht).  

Vanaf het Centraal Station kunt u het VWS-gebouw lopend bereiken  (5 minuten).

Wilt u met de auto komen? Volg dan de A12 richting Den Haag Centrum (afrit 2). U kunt uw auto parkeren in een van de parkeergarages nabij het centrum, of in de parkeergarage van het VWS-gebouw (Helicon). De CCMO beschikt niet over eigen parkeerruimte.

Centrale Commissie Mensgebonden Onderzoek (CCMO)