CCMO werkt aan verbeterde digitale toegankelijkheid

Om de digitale toegankelijkheid van haar website te verbeteren heeft de CCMO een nieuw logo ontwikkeld met contrasterende kleuren.

De CCMO vindt het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot haar informatie. Daarom besteedt ze veel aandacht aan gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid. Onderdeel hiervan is het ontwikkelen van contrasterende kleuren op de website en in het logo, zodat de informatie op de CCMO-website beter toegankelijk is voor mensen met een visuele beperking. Dit sluit aan bij het belang dat de Rijksoverheid hecht aan inclusiviteit en diversiteit. Daartoe voert de CCMO een nieuw logo in de kleuren blauw en oranje, die in de komende weken doorgevoerd zullen worden in alle communicatie uitingen van de CCMO.

CCMO - Centrale Commissie Mensgebonden Onderzoek
Beeld: CCMO