UPDATE: Bereikbaarheid CCMO als gevolg van uitbraak coronavirus

Vanaf vrijdag 20 maart 2020 is het kantoor van de CCMO tot nader order niet langer bemenst als gevolg van de beperkende maatregelen die zijn genomen vanwege de uitbraak van het coronavirus.

Dit heeft tot gevolg dat de CCMO voorlopig niet direct telefonisch bereikbaar is. Wij vragen u om rekening te houden met het volgende:

  • Terugbelverzoek: Is het noodzakelijk dat u toch een van onze medewerkers telefonisch te spreken krijgt, stuur dan een terugbelverzoek naar frontoffice@ccmo.nl. Geef in uw e-mail kort en duidelijk aan waar het over gaat, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.
  • Algemene vragen: Algemene vragen kunt u via e-mail sturen naar ccmo@ccmo.nl. Is uw vraag gerelateerd aan (de gevolgen van) de uitbraak van het coronavirus, vermeld dit dan in het onderwerp van uw e-mail. Wij doen ons uiterste best om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.
  • ToetsingOnline: Heeft u een (technische) vraag over ToetsingOnline? Stuur dan een e-mail naar support@toetsingsonline.nl. Uw vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
  • CCMO als toetsingscommissie: E-mails over onderzoeksdossiers die door de CCMO als toetsingscommissie zijn/worden getoetst kunt u sturen naar tc@ccmo.nl.
  • CCMO als bevoegde instantie: E-mails over onderzoeksdossiers die door de CCMO als bevoegde instantie zijn/worden getoetst kunt u sturen naar bi@ccmo.nl.
  • Kantooruren: E-mails aan de CCMO worden tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur) gelezen en verwerkt.