- ToetsingOnline, internetportal voor de indiening, beoordeling, registratie en openbaarmaking van medisch-wetenschappelijk onderzoek met proefpersonen.

- Onderzoekswijs.nl, gratis e-learning van de CCMO voor klinisch onderzoekers om kennis op te doen over de wet- en regelgeving rond medisch-wetenschappelijk onderzoek.

- Website van de NFU BROK® Academie met het eBROK® cursusprogramma voor de Basiscursus Regelgeving en Organisatie voor Klinisch onderzoekers (BROK).

- Website van de EUREC, European Network of Research Ethics Committees, met links naar de websites van alle nationale RECs van de Europese lidstaten.

- Wanneer kan een nieuw medicijn getest worden op mensen? College van dr Adam Cohen, directeur van het Centre for Human Drug Research in Leiden. Het college maakt deel uit van het digitale internetprogramma van Universiteit van Nederland.

- Educatief filmpje over de geschiedenis en principes van clinical trials, gemaakt door ECRAN (European Communication on Research Awareness Needs).